Aanbiedingen

Pegase

Nieuwe bestemmingen voor winter 17/18

Seychellen 

De Seychellen is de ideale exotische vakantie voor u.  Met paradijselijke poederwitte stranden, ongerepte natuurreservaten, unieke snorkel- en duiklocaties en een azuurblauwe oceaan staan de Seychellen niet voor niets gekend als het ultieme paradijs op aarde.

Bovendien heeft de bestemming een beperkt tijdsverschil (+3 uur in de winter), geen visumformaliteiten, geen verplichte vaccinaties én zijn de eilanden het hele jaar door zonzeker. 

Onze Pegase aanrader? Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa op het prachtige Silhouette! 

Na een boottransfer van ongeveer 30 minuten komt uw klant aan op het paradijselijke eiland Silhouette. Silhouette is één groot natuurpark met haast geen wegen en alleen maar wandelpaden die vlot hun eigen weg gaan langs de palmen, orchideeën en unieke biodiversiteit. Middenin zoveel paradijselijkheid ligt het enige hotel op het eiland, de Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa. De luxueuze villa’s zijn genesteld vlakbij het strand en in de tropische tuinen van het hotel. Elke villa beschikt bovendien ook over een buitendouche! De verschillende uitstekende restaurants serveren het beste uit de wereldkeuken. Maar ook de lokale keuken wordt niet vergeten: zo ontdekt u tijdens het ontbijt tientallen huisgemaakte confituren, volgens authentieke recepten. De chefs zijn hier bijzonder fier op en delen graag met uw klant deze recepten!

Prijsvoorbeeld:

Vertrek op 1 maart 2018, 7 nachten in logies & ontbijt in een tuinvilla, vluchten met vertrek uit Brussel met Emirates, inclusief taxi- en boottransfer, airportservice, toegang tot de lounge & fast lane in Brussels Airport: 2135,49 EUR p.p.

La réunion

Vulkanische landschappen, watervallen en valleien, regen- en nevelwouden afgewisseld met vanille- en suikerrietplantages. Het meest tropische stukje Europa vindt u in de Indische Oceaan, tussen Madagaskar en Mauritius. Een kleurrijk, ongekunsteld decor dat vanuit de lucht veel weg heeft van een reusachtige berg die op het water drijft. Réunion ontdekt u met Pegase, een overzees Frans departement dat het tot op de Werelderfgoedlijst schopte.

De bergtoppen, keteldalen en steile rotswanden zijn volgens UNESCO wonderbaarlijk. Meer dan 1000 km wandelpaden lopen dwars door de regio’s, via vlakten, valleien en ravijnen tot aan vulkanen zoals de befaamde Piton de la Fournaise, één van de meest actieve op onze aardbol. Trekt u graag de stapschoenen aan, dan probeert u best de ‘Lavaroute’ die u doorheen een soort van maanlandschap leidt in de ongerepte natuur van het eiland.

Een verblijf op Réunion kan ook gemakkelijk gecombineerd worden met Mauritius. Raadpleeg Pegase contact center voor meer informatie.

LUX* Saint Gilles, een onvergetelijke vakantie op dit majestueuze eiland.

LUX* Saint Gilles verzamelt meer dan 20 creoolse villa’s in de schaduw van kokosbomen en casuarina's. Onmiddellijk achter die tropische tuin ligt het poederige zandstrand van L’Hermitage, afgeboord door een blauwe lagune. In de buurt wisselen vulkanische toppen, keteldalen en watervallen elkaar af. Even innemend als het decor, is de service in het hotel zelf. Dat definieert gastvrijheid met een uitmuntende keuken, strandbars waar u op uw wenken bediend wordt en het grootste zwembad van Réunion.

Prijsvoorbeeld:

Vertrek op 7 december 2017, 7 nachten in logies & ontbijt in een superiorkamer, vluchten met vertrek uit Parijs, Charles De Gaulle (incl. treinverbinding vanuit Brussel-Zuid) met Air France, inclusief taxitransfer en airportservice: 2155,01 EUR p.p.

 

Contact


CIC Travel
Lakensestraat 160
(ingang via Koopliedenstraat 16D)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: