Aanbiedingen

Travelworld : Emiraten

8 - daagse Emiraten ontdekkingsreis

Vertrek op een unieke ontdekkingstocht door de prachtige Verenigde Arabische Emiraten.  Tijdens deze 8-daagse reis maakt u kennis met alle hoogtepunten van Dubai, Abu Dhabi en Fujairah.  Bruisende steden, magische woestijnvlakten en glooiende bergen.  U ontdekt dit alles en nog zoveel meer tijdens deze onvergetelijke reis. De reis wordt het ganse jaar door aangeboden met vertrek telkens op zaterdag.  U heeft de keuze om te verblijven op basis van het kwalitatieve 3-sterren hotel Howard Johnson of het 4-sterren Donatello Hotel Dubai. Deze reis is de ideale kennismaking met de fabelachtige Emiraten.  

dag 1 : Bij aankomst wordt u verwelkomd door de lokale vertegenwoordiger en wordt u vervoerd naar uw hotel waar u zal overnachten voor uw ganse verblijf.

dag 2 : Om 15.00 wordt u opgehaald voor een fantastische tocht door Dubai.  Word gefascineerd door de rijke geschiedenis en tradities op een tocht door de Al Fahidi Culturele wijk, Dubai Creek en de Gold and Spice Souks. Verken het Dubai museum om meer te weten te komen over de voorbije tijden en steek de Dubai Creek over in een traditionele abra (water taxi).

dag 3 : vrije dag in Dubai

dag 4 :  Vandaag trekt u er een ganse dag op uit samen met uw gids. Verken de bezienswaardigheden en mijlpalen van Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Van de Sheikh Zayed Grand moskee naar Yas Island, deze tour brengt alle bezienswaardigheden van Abu Dhabi in beeld.

dag 5 : Vandaag vertrekken we opnieuw op een volledige dagexcursie. We verkennen vandaag de pittoreske Oostkust van de Verenigde Arabische Emiraten. Van schilderachtige vissersdorpjes tot bergen, ravijnen en mooie stranden. In deze tour bezoeken we alle hoogtepunten van de prachtige Oostkust.

dag 6 : vrije dag in Dubai

dag 7 : safari in de woestijn. Onze fantastische ontdekkingsreis afsluiten doen we in stijl.  Rond de klok van 16u wordt u opgehaald voor een magische en memorabele avond in de woestijn.  De ideale plek voor een onvergetelijke avond. Bewonder de zonsondergang al rijdend door de duinen om vervolgens aan te komen in onze traditionele Bedouine kamp waar er een heerlijk diner op u wacht.

dag 8 : terugvlucht naar Brussel of eventuele verlenging van uw reis

 

prijs : van 1/11/17 tot 10/5/18 : vanaf 645 € in hotel Howard Johnson ***  (of gelijkwaardig)             
                                                vanaf 825 € in hotel Donatello**** (of gelijkwaardig)

          van 12/5/18 tot 31/8/18 : vanaf 533 € in hotel Howard Johnson ***  (of gelijkwaardig)             
                                                 vanaf 585 € in hotel Donatello**** (of gelijkwaardig)

inbegrepen : onthaal op de luchthaven, transfers, 7 overnachtingen in kamer en ontbijt, alle begeleide groepsexcursies met engelstalige gids.

niet inbegrepen : niet vermelde maaltijden in het programa, toeristentaks (4 euro per kamer/nacht), international vluchten (vanaf 399 €)

 

Contact


CIC Travel
Lakensestraat 160
(ingang via Koopliedenstraat 16D)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief: